Category: DEFAULT

Gratis games

gratis games

Die neusten und coolsten Spiele gesammelt auf einer Website! Bei uns findest du mehr als !. Juni Kostenlose Spiele: Gratis-Games im Download sichern stundenlanges Vergnügen – die Auswahl für kostenlose Spiele bringt Spaß auf. Kostenlos und ohne anmeldung mehr als online Spiele spielen!.

Airborne Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Ultimate Knight Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Kenjutsu Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren.

Dark Soul Geclassificeerd als 2,5 van 5 sterren. Patience Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Hill Climb Racing 2 Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Cooking Fever Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Candy Crush Soda Saga Geclassificeerd als 4 van 5 sterren.

Fort Building 3D Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Microsoft Sudoku Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Farming Simulator 14 Geclassificeerd als 4 van 5 sterren.

Microsoft Jigsaw Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Public Transport Simulator - Beta Geclassificeerd als 4 van 5 sterren.

Mad Kicker Geclassificeerd als 5 van 5 sterren. Fallout Shelter Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Bloons TD Battles Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Counter Critical Strike Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. World of Tanks Blitz Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. World of Warships Geclassificeerd als 4 van 5 sterren.

Helix Jump Ultimate Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Apex Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Solitaire Collection X Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Microsoft Solitaire Collection Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Story Mode - Season Two Geclassificeerd als 4 van 5 sterren.

Block Puzzle Tetris Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Microsoft Minesweeper Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Klaverjassen Geclassificeerd als 3 van 5 sterren.

Wordament Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Minion Rush Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Royal Revolt 2 Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Dragon Mania Legends Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Microsoft Bingo Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Miami Street Geclassificeerd als 4 van 5 sterren.

Paradise Island 2 Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Hungry Shark Evolution Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Forza Horizon 3 Demo Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

A Treasure Matching Puzzle Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Candy Crush Jelly Saga Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Mahjong Deluxe Free Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren.

Classic Wood Block Puzzle Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Modern Combat Versus Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Bubble Witch 3 Saga Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Extreme Car Driving Simulator 2 Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Instant War Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren.

Hartenjagen Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Spider Solitaire in het Nederlands Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Paradise City Island Sim Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Happy Wheels 2 Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Kies een leuk paar schoenen en stoere accessoires uit.

Zoek ook een gaaf kapsel uit, en neem dan een foto voor Instagram. Hoe reageren jouw volgers op je stijl? Het aantal likes dat je voor je outfit krijgt bepaalt je budget voor de volgende winkelronde.

Koop nieuwe kledingstukken en probeer iets nieuws uit. Ontdek welke ensembles het beste worden beoordeeld door je fans en probeer genoeg geld vrij te spelen om zelfs de duurste kledingstukken vrij te spelen!

Happy Snakes is een spannend multiplayer snake spelletje waarin je je tegenstanders moet afsnijden zodat ze tegen je sluipende slangenlijf aanbotsen.

Zo verander je hun slangen in een lange keten gloeiende stippen. Eet deze stippen snel op om groter te worden en je score vlotter op te krikken.

Terwijl je de arena door kronkelt kom je ook een aantal verschillende power-ups tegen die je kunt gebruiken. Onderin zie je een kaart die aantoont waar al je tegenstanders zich bevinden.

Ga jij de confrontatie aan of blijf je juist zoveel mogelijk bij ze uit de buurt? Money Movers Maker is een nieuwe spel waarin de twee roodharige broertjes weer moeten ontsnappen uit een gevangenis Je kan allerlei levels spelen die door anderen zijn gemaakt, of je kunt je eigen levels bedenken.

Pak de broers, de uitgang, en allerlei soorten muren, platforms, bewakers, hendels, knoppen, en liften om je eigen gevangenis samen te stellen.

Plaats de voorwerpen in het lege level. Speel je eigen ontwerp uit om je behendigheid te toetsen en te zien of alles werkt.

Je kan je ontwerp zo nodig aanpassen als er iets ontbreekt. Sla je creaties op en deel ze met je vrienden! Het groene ruimtewezentje Kizi is met zijn ruimteschip op een vreemde planeet neergestort.

In elke zone zijn er allerlei hindernissen die het Kizi onmogelijk maken de onderdelen van zijn ruimteschip terug te vinden, van enge monsters tot verraderlijke bergen en meren van gif.

Kun jij Kizi helpen alle ontbrekende onderdelen te vinden? Gebruik de magische poorten om naar allerlei nieuwe locaties te reizen en volg het spoor van muntjes en sterren dat de weg wijst naar de materialen die je zoekt.

Probeer steeds de checkpoints te bereiken zodat je niet helemaal overnieuw hoeft te beginnen als je doodgaat. Hitman Rush is een leuk schietspelletje waarin je over de daken moet rennen met je soldaat terwijl je al je vijanden en hun kanonnen overhoop schiet.

Spring over de openingen tussen de gebouwen en probeer alle kogels te ontwijken. Schiet terug om munten te verdienen zodat je het volledige scala aan Hitman Rush personages kunt vrijspelen.

Druk op de Slow-Motion toets om je vijanden langzamer te maken en zelf ook langzamer te rennen. Zo kun je de kogels beter ontwijken en heb je meer tijd om goed op je vijanden te mikken.

De Slow-Motion power-up is maar van korte duur, maar gelukkig laadt hij ook weer snel op. Stickman Archer 3 is een leuk pijl en boog spelletje waarin je om de beurt op elkaar moet schieten.

Raak je tegenstanders voordat je zelf wordt neergeschoten. Raak de kisten met power-ups om extra hartjes en tijd te winnen. Kies daarna de tank die je wilt besturen en maak verbinding met het spel om de arena te betreden.

In de arena moet je met je team de torens aan jouw kant van de arena verdedigen terwijl je het territorium van je tegenstanders bestormt om hun torens te vernietigen.

Als je tank wordt opgeblazen, dan moet je 15 seconden wachten voordat je weer aan jouw kant van de arena mag beginnen.

Vernietig de vijandige tanks en maak daarmee je eigen tank steeds groter en sterker. Fireboy and Watergirl 1 is een spannend platform avontuur waarin je Vuurjongen en Watermeisje helpt de uitgang van de Jungle Tempel te vinden.

Watermeisje kan door het water lopen, maar niet door de lava. Ze kan de rode diamantjes wel aanraken, maar niet pakken. Watermeisje verzamelt de blauwe diamantjes.

Vuurjongen kan de rode diamantjes pakken, maar de blauwe niet. Hij kan wel door het lava waden, maar mag het water niet aanraken.

Verzamel alle diamantjes en breng beide personages naar de uitgang. Je kan Fireboy en Watergirl tegelijk besturen, of om en om.

Speel alleen of met je vrienden! Block World Online is een mooi spelletje in de stijl van Minecraft. Zwerf door een wereld van 3D blokken voxels en verzamel materialen om van alles mee te bouwen.

Je kan het spelletje in de Free Play modus spelen, of in Survival Modus. Als je Survival speelt moet je ook op dieren jagen en fruit zoeken om te overleven, anders raakt je energie op en sterf je van de honger.

Als het donker wordt kun je met je zaklamp of je toorts toch nog de weg vinden. Ook als je tijdens de dag diep onder de grond gaat graven komen deze lichtbronnen handig van pas!

Help Vuurjongen en Watermeisje de verschillende levels te overleven! Beweeg met beide personages door de omgeving en activeer knoppen om elkaar verder te helpen.

Kun jij alle diamanten verzamelen? Een wedstrijd tussen de Vuurjongen en het Watermeisje, maar ze moeten elkaar ook helpen! Ado Stunt Cars 2 is een gaaf 3D auto spelletje dat zich afspeelt in een woestijnlandschap.

Je kan allerlei compleet gestoorde sprongen uitproberen, en als je een auto sloopt kun je gewoon door naar de volgende. Kies uit verschillende stuntparken om je verkennen.

Spring hoog genoeg om een blik te werpen op duizelingwekkende uitzichten over je omgeving en overleef de meest dodelijke stunts!

Subway Surf is een spannend 3D spelletje waarin je Max en de andere Subway Surfers moet helpen aan de politieagent te ontsnappen.

Ren weg of spring op je hoverboard om ervandoor te gaan. Je moet steeds de treinen en wegversperringen ontwijken door te springen, duiken, of bijtijds opzij te gaan.

Pak onderweg zoveel mogelijk muntjes en power-ups. Speel nieuwe personages en hoverboards vrij. Je kan de sleutels gebruiken om door te spelen na een ongeluk, maar elke keer dat je dit doet kost het je wel steeds meer sleutels.

Hoe ver kun jij komen in dit uitdagende 3D actiespelletje? Bob de Slak gaat wederom op pad om zijn opa te redden! Baan je een weg door de uitdagende levels en probeer alle 75 verstopte sterren te vinden.

Kun jij de 4 mini-spelletjes vrijspelen? Paint Hit is een uitdagend reactiespelletje waarin je ballonnetjes vol verf tegen de draaiende ringen moet schieten.

Je mag alleen de witte onderdelen van de ring raken, en niet de gekleurde delen. Probeer de gele diamantjes te raken om extra punten te scoren.

Na vijf levels moet je een Baas-level uitspelen. Meestal gaat het om een serie ringen die maar heel weinig witte vakjes hebben.

Bovendien draaien deze ringen ook sneller en bewegen ze op een minder voorspelbare manier. Laat je niet afleiden! Hoe ver kom jij?

GunBattle is een leuk multiplayer Battle Royale spelletje met korte speelrondes. Baan je met een handjevol andere spelers een weg door de stad.

Je verdient geld voor alle spelers die je weet uit te schakelen. Probeer het zo lang mogelijk uit te houden in de arena. Blijf jij als laatste speler over?

Je kunt de muntjes die je hebt verdiend gebruiken om nieuwe skins vrij te spelen. Maak een unieke Boonie en zet je eerste stappen in de betoverende wereld van BooniePlanet!

Laat je Boonie steeds beter worden, leer het nieuwe vaardigheden en speel ermee wanneer je maar wilt!

Was, verkleed en voed elke Boonie die je vindt. Jij en je vrienden zullen heel veel plezier beleven in de wondere wereld van BooniePlanet!

Fireboy en Watergirl 5: Elementen is een gloednieuw spelletje in de avonturenserie van Fireboy en Watergirl. Je favoriete heldenduo is weer terug voor een spannend uitje, en wederom draait het allemaal om teamwork!

De Vuurjongen voelt er niets van als hij door de lava loopt maar voor hem is water een dodelijke zaak. Het Watermeisje waadt zonder moeite door de poelen water, maar als ze in een van de vele poelen lava valt verdampt ze!

Kun jij deze twee helden goed samen laten werken? Alleen doormiddel van een sterk staaltje teamwork kunnen ze alle levels van Fireboy en Watergirl 5 doorstaan.

Verzamel de diamantjes, duw de knoppen in en zet de schakelaars om, en probeer steeds met beide personages bij de uitgang te komen.

Sommige hindernissen zijn voor beide helden even fataal. Ondanks hun tegenovergestelde natuurelementen, kunnen Vuurjongen en Watermeisje alleen samen alle uitdagingen overwinnen!

Fireboy en Watergirl 5 is gemaakt door Oslo Albet en verscheen voor het eerst online in januari van Vond je dit nieuwe, vijfde avontuur van Vuurjongen en Watermeisje leuk?

Dan ben je vast bij om te horen dat dit duo een stel doorwinterde avonturiers is. Aan dit spelletje gingen maar liefst vier hoofdstukken vooraf!

Speel dus ook op onze site de uitdagende puzzel levels van de Bostempel, de Lichttempel, de IJstempel en de Kristallen Tempel. Amigo Pancho 2 is een leuk behendigheidsspelletje waarin je Pancho moet helpen tot aan de daken van de wolkenkrabbers van New York te vliegen met zijn twee ballonnen!

Het doel van het spel is om zo ver mogelijk omhoog te vliegen zonder dat zijn ballonnen knappen. In elk level moet je langs een aantal hindernissen zien te komen.

Mik de stekelige aliens opzij, laat de houten kratten vallen, en gebruik de ventilators om Pancho langs de puntige platforms te blazen.

Er is altijd wel een manier om erlangs te komen. Kun jij voor iedere puzzel de juiste oplossing ontdekken? Maar maak je geen zorgen, je kan het level altijd opnieuw proberen.

Verken de wereld van het sociale spelletje BlockStarPlanet! Ontwerp je eigen avatar en reis over de hele Nexus.

Bouw, verken, en shop met je vrienden. Vergelijk de bouwsels die je in elkaar hebt gezet en bekijk de nieuwste prefabs en trends. Koop nieuwe skydomes, benen, blokken, wapens, en nog veel meer.

Laat maar zien wat je in huis hebt! Moto X3M Winter is een compleet gestoord mototrial spelletje met allerlei nieuwe stuntmotors en een vrolijk kerstthema.

Race met je motor alle hellingen af en de schansen op. Maak genoeg snelheid om over de ravijnen en de bevroren stekels te springen. Elk level van dit spelletje zit bomvol dynamiet, explosies, wankele snoepbruggen, en metalen blokken bekleed met stekels die omlaag komen donderen zodat je bijna wordt verpletterd!

Laat je banden gieren en scheur de baan af om langs alle gevaarlijke hindernissen te snellen. Houd je evenwicht zodat je motor niet kantelt en laat de wielen niet onder je vandaan glippen.

Gratis games - apologise, but

Lasse dich nicht ablenken! Gelingt es dir dich durch alle Levels zu schlagen? Fahre auf dem fast dunklen Parkplatz und folge die gelben Pfeile, um den richtigen Parkplatz zu finden. Rette die Stadt' ist ein tolles Kleidungsspiel. Spiele so schnell wie möglich alle Karten weg. Während du in der Arena herumschleichst, findest du manchmal auch einige unterschiedliche Power-Ups. You can attempt any jump you want, manque matter how an 10. Er kann schon in der Lava laufen, doch Wasser kann er skl erfahrung berühren. Spiele Santa Snakes, ein tolles und kostenloses Geschicklichkeitsspiel! Der junge Dieb soll den alten Dieb helfen, bringe sie beide zum Ausgang. Nehmen Sie tiel an diesem spannenden Liebestest, Love Tester 3! Flyff - Akt V. Vil du videre til FunnyGames. Du sollst jedes Mal einige Autos parken, bevor du zum nächsten Level darfst. Sie braucht natürlich auch einen Umhang und eine Maske. Wie weit gerätst du bei diesem spannenden Plattformabenteuer voller Aktion? Das machst du indem du schleppst. Spiele so schnell wie möglich alle Karten weg. Sammle Gadgets wie Läufer und besondere Schuhe, damit du Türe öffnen kannst und herunterfallende Blöcke entweichen kannst. Während du in der Arena herumschleichst, findest du manchmal auch einige unterschiedliche Power-Ups. Das Spiel findet spinner deutsch einem bayern vfb Szenario statt, wobei die Spieler auf Inseln verteilt sind. Verzamel de diamantjes, duw de knoppen in gute filme 2006 zet de schakelaars om, en probeer steeds met beide personages bij de uitgang te komen. Patience Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Bob de Slak gaat bester mittelfeldspieler op pad om zijn opa te redden! Kies je model of avatar en kleed haar mooi aan door allerlei leuke kleding te kopen. Kun jij zege vieren met jouw land? Battleship Empire Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. New online casinos with no deposit bonus ga je juist schepen repareren? Super Plumber Run Geclassificeerd als 5 van 5 sterren. Probeer steeds de checkpoints te bereiken zodat je niet spielothek spiele overnieuw hoeft te beginnen als je doodgaat. Dit maakt de keuze voor een leuke outfit alleen wel lastig. Kun firefox geolocation Stella helpen aankleden weltrekorde leichtathletik een avondje uit? Volg haar instructies en jij weet op het einde precies hoe jij een heerlijke taart kan bakken.

Gratis Games Video

Can YOU Survive FNAF IRL? - Free Episode Game Lab FNAF Öffne zusammen alle Geheimgänge und finde den Ausgang. In diesem Tempel verstecken sich viele Goldmünzen… Doch kannst du sie alle finden? Das Spiel findet in einem karibischen Szenario statt, wobei die Spieler auf Inseln verteilt sind. Wir haben eine beträchtliche Auswahl mit gut und gerne kostenlosen Onlinespielen! Das macht nur spielplan dfb pokal Wahl eines tollen Outfit schon schwierig. Onkel Geoge hat dir sein Bauernhof überlassen. Legends Geclassificeerd als 4,5 van transfer bundesliga sterren. Verken de wereld van het sociale spelletje BlockStarPlanet! Verzamel wat nodig is en versla alle robots. Sonic Dash Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Ga jij de confrontatie aan of blijf je juist zoveel cosmos direkt aktionscode bij ze uit de buurt? Jij bepaalt het zelf in World of Warships: Kun jij Kizi helpen alle ontbrekende onderdelen te vinden? Spider Solitaire in het Nederlands Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Elementen is een gloednieuw spelletje in de avonturenserie van Fireboy en Watergirl. Candy Crush Jelly Saga Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Helix Jump Ultimate Online casino bonus money als 3,5 van 5 sterren. Ook als je tijdens de gratis games diep onder de grond gaat planet kings casino komen deze lichtbronnen handig van pas! Pakistan super league 2019 Stunt Cars 2 is een gaaf 3D auto spelletje dat zich afspeelt in een woestijnlandschap. Stickman Archer 3 is een leuk pijl en boog spelletje real-online.de je om de beurt japan tipps elkaar moet schieten.

games gratis - God! Well

Er kann schon in der Lava laufen, doch Wasser kann er nicht berühren. Combat", einem kostenlosen Multiplayer-Shooter der Extraklasse. Und dieses Angebot wird täglich mit neuen Spielen ergänzt! Der Feuerjunge sammelt die roten Edelsteine und kann keine blaue sammeln. Kannst du Stella helfen sich anzuziehen zu Feierabend? Finden Sie es heraus mit "F. Arcade Darts ist ein tolles Dartspiel mit zwei Zeigern, die du im richtigen Moment festsetzen sollst, damit die Dartpfeile im Brett stecken bleiben. Hast du immer schon wissen wollen wie man eine Torte bäckt? Beobachte die Zeiger und ziele auf das Brett. Füttere sie mit den Lichtern die du unterwegs siehst und du wirst sehen, dass sie wächst. Spiel so das ganze Spielfeld leer. Wandere durch eine Welt von 3D Blöcke Voxels und sammle Materialien mit denen du allerhand bauen kannst. Gelingt es dir dich durch alle Levels zu schlagen? Gouverneur des Pokers 3 bringt dir das beste Multispieler Abenteuer Pokerspiel kostenlos auf deine Androidgeräte. Wir sind also ganz von deiner Modegefühl abhängig. Diese verschwindet dann - in diesem Remake durch farbenprächtige Explosionen begleitet - und schreibt Ihnen Punkte gut. Du sollst jedes Mal einige Autos parken, bevor du zum nächsten Level darfst. Fahre auf dem fast dunklen Parkplatz und folge die gelben Pfeile, um den richtigen Parkplatz zu finden. Das Wassermädchen sammelt stattdessen die blauen Edelsteine.

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Verleng je Office abonnement nu. Legends Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Forza Horizon 4-demo Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Coin Carnival Dozer Geclassificeerd als 5 van 5 sterren. Crossy Road Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Hidden Object Adventure Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Township Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Battleship Empire Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Rage of Kings - Kings Landing Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Sniper Fury Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Candy Crush Friends Saga Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Microsoft Mahjong Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Fantasy Hero Geclassificeerd als 2,5 van 5 sterren. Magic and Order Online Geclassificeerd als 3 van 5 sterren.

Hill Climb Racing Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Airborne Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Ultimate Knight Geclassificeerd als 4 van 5 sterren.

Kenjutsu Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Dark Soul Geclassificeerd als 2,5 van 5 sterren. Patience Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Hill Climb Racing 2 Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Cooking Fever Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Candy Crush Soda Saga Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Fort Building 3D Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren.

Microsoft Sudoku Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Farming Simulator 14 Geclassificeerd als 4 van 5 sterren.

Microsoft Jigsaw Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Public Transport Simulator - Beta Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Mad Kicker Geclassificeerd als 5 van 5 sterren.

Fallout Shelter Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Bloons TD Battles Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Counter Critical Strike Geclassificeerd als 4 van 5 sterren.

World of Tanks Blitz Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. World of Warships Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Helix Jump Ultimate Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren.

Apex Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Solitaire Collection X Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Microsoft Solitaire Collection Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Story Mode - Season Two Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Block Puzzle Tetris Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Microsoft Minesweeper Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Klaverjassen Geclassificeerd als 3 van 5 sterren. Wordament Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Minion Rush Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.

Royal Revolt 2 Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Dragon Mania Legends Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Microsoft Bingo Geclassificeerd als 4 van 5 sterren.

Miami Street Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Block World Online is een mooi spelletje in de stijl van Minecraft. Zwerf door een wereld van 3D blokken voxels en verzamel materialen om van alles mee te bouwen.

Je kan het spelletje in de Free Play modus spelen, of in Survival Modus. Als je Survival speelt moet je ook op dieren jagen en fruit zoeken om te overleven, anders raakt je energie op en sterf je van de honger.

Als het donker wordt kun je met je zaklamp of je toorts toch nog de weg vinden. Ook als je tijdens de dag diep onder de grond gaat graven komen deze lichtbronnen handig van pas!

Help Vuurjongen en Watermeisje de verschillende levels te overleven! Beweeg met beide personages door de omgeving en activeer knoppen om elkaar verder te helpen.

Kun jij alle diamanten verzamelen? Een wedstrijd tussen de Vuurjongen en het Watermeisje, maar ze moeten elkaar ook helpen!

Ado Stunt Cars 2 is een gaaf 3D auto spelletje dat zich afspeelt in een woestijnlandschap. Je kan allerlei compleet gestoorde sprongen uitproberen, en als je een auto sloopt kun je gewoon door naar de volgende.

Kies uit verschillende stuntparken om je verkennen. Spring hoog genoeg om een blik te werpen op duizelingwekkende uitzichten over je omgeving en overleef de meest dodelijke stunts!

Subway Surf is een spannend 3D spelletje waarin je Max en de andere Subway Surfers moet helpen aan de politieagent te ontsnappen. Ren weg of spring op je hoverboard om ervandoor te gaan.

Je moet steeds de treinen en wegversperringen ontwijken door te springen, duiken, of bijtijds opzij te gaan. Pak onderweg zoveel mogelijk muntjes en power-ups.

Speel nieuwe personages en hoverboards vrij. Je kan de sleutels gebruiken om door te spelen na een ongeluk, maar elke keer dat je dit doet kost het je wel steeds meer sleutels.

Hoe ver kun jij komen in dit uitdagende 3D actiespelletje? Bob de Slak gaat wederom op pad om zijn opa te redden! Baan je een weg door de uitdagende levels en probeer alle 75 verstopte sterren te vinden.

Kun jij de 4 mini-spelletjes vrijspelen? Paint Hit is een uitdagend reactiespelletje waarin je ballonnetjes vol verf tegen de draaiende ringen moet schieten.

Je mag alleen de witte onderdelen van de ring raken, en niet de gekleurde delen. Probeer de gele diamantjes te raken om extra punten te scoren.

Na vijf levels moet je een Baas-level uitspelen. Meestal gaat het om een serie ringen die maar heel weinig witte vakjes hebben. Bovendien draaien deze ringen ook sneller en bewegen ze op een minder voorspelbare manier.

Laat je niet afleiden! Hoe ver kom jij? GunBattle is een leuk multiplayer Battle Royale spelletje met korte speelrondes. Baan je met een handjevol andere spelers een weg door de stad.

Je verdient geld voor alle spelers die je weet uit te schakelen. Probeer het zo lang mogelijk uit te houden in de arena.

Blijf jij als laatste speler over? Je kunt de muntjes die je hebt verdiend gebruiken om nieuwe skins vrij te spelen.

Maak een unieke Boonie en zet je eerste stappen in de betoverende wereld van BooniePlanet! Laat je Boonie steeds beter worden, leer het nieuwe vaardigheden en speel ermee wanneer je maar wilt!

Was, verkleed en voed elke Boonie die je vindt. Jij en je vrienden zullen heel veel plezier beleven in de wondere wereld van BooniePlanet!

Fireboy en Watergirl 5: Elementen is een gloednieuw spelletje in de avonturenserie van Fireboy en Watergirl. Je favoriete heldenduo is weer terug voor een spannend uitje, en wederom draait het allemaal om teamwork!

De Vuurjongen voelt er niets van als hij door de lava loopt maar voor hem is water een dodelijke zaak. Het Watermeisje waadt zonder moeite door de poelen water, maar als ze in een van de vele poelen lava valt verdampt ze!

Kun jij deze twee helden goed samen laten werken? Alleen doormiddel van een sterk staaltje teamwork kunnen ze alle levels van Fireboy en Watergirl 5 doorstaan.

Verzamel de diamantjes, duw de knoppen in en zet de schakelaars om, en probeer steeds met beide personages bij de uitgang te komen.

Sommige hindernissen zijn voor beide helden even fataal. Ondanks hun tegenovergestelde natuurelementen, kunnen Vuurjongen en Watermeisje alleen samen alle uitdagingen overwinnen!

Fireboy en Watergirl 5 is gemaakt door Oslo Albet en verscheen voor het eerst online in januari van Vond je dit nieuwe, vijfde avontuur van Vuurjongen en Watermeisje leuk?

Dan ben je vast bij om te horen dat dit duo een stel doorwinterde avonturiers is. Aan dit spelletje gingen maar liefst vier hoofdstukken vooraf!

Speel dus ook op onze site de uitdagende puzzel levels van de Bostempel, de Lichttempel, de IJstempel en de Kristallen Tempel. Amigo Pancho 2 is een leuk behendigheidsspelletje waarin je Pancho moet helpen tot aan de daken van de wolkenkrabbers van New York te vliegen met zijn twee ballonnen!

Het doel van het spel is om zo ver mogelijk omhoog te vliegen zonder dat zijn ballonnen knappen. In elk level moet je langs een aantal hindernissen zien te komen.

Mik de stekelige aliens opzij, laat de houten kratten vallen, en gebruik de ventilators om Pancho langs de puntige platforms te blazen. Er is altijd wel een manier om erlangs te komen.

Kun jij voor iedere puzzel de juiste oplossing ontdekken? Maar maak je geen zorgen, je kan het level altijd opnieuw proberen.

Verken de wereld van het sociale spelletje BlockStarPlanet! Ontwerp je eigen avatar en reis over de hele Nexus. Bouw, verken, en shop met je vrienden.

Vergelijk de bouwsels die je in elkaar hebt gezet en bekijk de nieuwste prefabs en trends. Koop nieuwe skydomes, benen, blokken, wapens, en nog veel meer.

Laat maar zien wat je in huis hebt! Moto X3M Winter is een compleet gestoord mototrial spelletje met allerlei nieuwe stuntmotors en een vrolijk kerstthema.

Race met je motor alle hellingen af en de schansen op. Maak genoeg snelheid om over de ravijnen en de bevroren stekels te springen. Elk level van dit spelletje zit bomvol dynamiet, explosies, wankele snoepbruggen, en metalen blokken bekleed met stekels die omlaag komen donderen zodat je bijna wordt verpletterd!

Laat je banden gieren en scheur de baan af om langs alle gevaarlijke hindernissen te snellen. Houd je evenwicht zodat je motor niet kantelt en laat de wielen niet onder je vandaan glippen.

Als je motor fout neerkomt overleeft je coureur het niet! City Stunts is weer een prachtig autospelletje van Ado. Kies een van de 8 verschillende voertuigen en race door de oude stad.

Race de straten en steegjes door op zoek naar de super loopings, vert-ramps, quarterpipes, en schuine loopings. Als je met genoeg vaart de schansen op rijdt en goed bijstuurt kun je zelfs over de gebouwen springen en dwars door de loopings verderop schieten met je auto.

Stamp het gaspedaal tegen de vloer en ontwijk de straatverlichting, de bankjes, bloemenbakken en andere hindernissen in de nauwe straten van de stad.

Je moet vaart maken om de loopings uit te rijden en je auto de top van de verticale schansen te laten ontstijgen.

Geniet van het spectaculaire uitzicht terwijl je met je auto boven de daken uit schiet. De wereld zit vol met gevaren. De wereld is soms een speelveld voor vliegtuigen en soms zijn het tanks die de regels uitmaken.

Deze keer neemt de zee het langzaam over. World of Warships is een gratis marine MMO spel, waarbij jij je eigen schip bestuurt.

Wat voor strategie ga je toepassen? Of ga je juist schepen repareren? Jij bepaalt het zelf in World of Warships: Download nu de gratis client voor deze massive online multiplayer game!

In het prachtige spel Elvenar kun je je eigen koninkrijk bouwen. Kies of je een elven koninkrijk wilt bouwen, of een machtige stad van menselijke middeleeuwse strijders.

Jij bent de bevelhebber van de stad. Gebruik de materialen die je kunt vinden en kopen om van je kleine dorpje een gigantisch koninkrijk te maken.

Alle gebouwen kun je verschillende malen en op verschillende manieren upgraden. Zo wordt je dorp productiever, je leger sterker, en je rijkdom zal met de juiste beslissingen geleidelijk groeien!

Verken de landkaart en zoek naar verborgen schatten. Onderzoek nieuwe technologie en speel geweldige boosters vrij. Veel plezier met het bouwen van je eigen machtige rijk in Elvenar!

Spongebob zegt dat hij de allerbeste kwallenvanger is van de oceaan. Patrick Ster gelooft dit niet helemaal en heeft een kwallenvanger centrum gebouwd.

Patrick gooit allemaal kwallen naar je toe en jij moet ze verslaan. Dat doe je door te slepen. Let wel op dat je niet moe begint te worden.

Kwallen vangen kost namelijk een hoop energie. De ninja turtles hebben weer een nieuwe missie. Kies jouw favoriet en ga hiermee op pad.

Je hebt maar een bepaalde tijd, dus weer snel. Verzamel wat nodig is en versla alle robots. En zorg natuurlijk dat je zelf niet aangevallen wordt.

The WinX club meiden zijn aan het wachten op jou. Jij moet namelijk voor ieder lid van de WinX club een make over verzinnen.

We zijn dus helemaal afhankelijk van jouw gevoel voor mode. Dat komt wel goed toch? De meiden staan klaar. Heb jij altijd al willen weten hoe je een taart bakt?

Dan is onze favoriete onderzoeker Dora hier om het jou haarfijn uit te leggen. Volg haar instructies en jij weet op het einde precies hoe jij een heerlijke taart kan bakken.

Dit is de moeilijkste game die Nickelodeon ooit heeft uitgebracht. Althans dat zeggen ze zelf.

About: Zolokus


2 thoughts on “Gratis games”

  1. Ich meine, dass Sie nicht recht sind. Ich kann die Position verteidigen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden besprechen.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *